Але ми можемо допомогти йому в цьому, і супи як не можна краще справляються з цим завданням. Але не поспішайте варити бульйони або горохові супи, адже можна побалувати себе чимось новим і не менш смачним. Наприклад, грецький суп фасолада - це геніальна страва з найпростіших продуктів.
Інгредієнти:
- Фасоля — 400 г;
- Морква — 1 шт.;
- Цибуля — 1 шт.;
- Селера — 3 стебла;
- Олія рослинна — 3 ст.л.;
- Томатне пюре — 350 мл;
- Часник — 3 зубчики;
- Орегано — 1 ч.л.;
- Лавровий лист — 1 шт.;
- Сіль — ½ ч.л.
Приготування грецького супу:
1. У воді в каструлі залишаємо фасолю до закипання, знімаємо пену і варимо під кришкою на повільному вогні. Натираємо на дрібній тертці моркву, дрібно нарізаємо цибулю.
2. Дрібно нарізаємо зубчики часнику, а також стебла селери. На сковороді на рослинній олії обсмажуємо моркву, цибулю, часник і селеру кілька хвилин.
3. Додаємо до овочів чорний перець за смаком і сіль, а потім додаємо томатну пасту. Змішуємо інгредієнти і смажимо ще 2 хвилини.
4. Додаємо до суміші орегано, також можна додати червоний перець за бажанням. Додаємо обсмажування з пастою в каструлю з супом, солимо за смаком і кладемо лавровий лист. Під кришкою варимо суп ще 2-3 хвилини.
5. Для прикраси супу можна використовувати листя селери. Виходить простий суп без м'яса на кожен день.