Інгредієнти:
Півлітра молока.
Яйця – 3 шт.
2 ст. л. цукру.
220 грамів борошна.
3 ст. л. рослинної олії
Щіпка солі.
Олія для смаження.
Покрокове приготування:

В мисці збийте яйця, цукор і сіль. Поступово додавайте просіяне борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
Також повільно вливайте тепле молоко, ретельно перемішуючи, поки тісто не стане однорідним.
Додайте рослинну олію, знову перемішайте і дайте тісту відпочити 15 хвилин.
Після цього розігрійте сковороду, змастіть її олією і обсмажте млинці до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
Так, саме дотримання цього методу гарантує тонкі, м’які млинці з ідеальною текстурою.
Нагадаємо, рецепт вареного сала по-українськи: ніжна смакота не тільки під борщ
Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати дієтичний борщ, щоб не набирати вагу: корисний і дешевий рецепт за 20 хвилин
Як повідомляв «hyser», любов нашого дитинства: як приготувати забутий торт "Черепаха" - простий рецепт від бабусь