Інгредієнти:

Півлітра молока.

Яйця – 3 шт.

2 ст. л. цукру.

220 грамів борошна.

3 ст. л. рослинної олії

Щіпка солі.

Олія для смаження.

Покрокове приготування:

Блинчики. Скриншот с видео на Youtube

В мисці збийте яйця, цукор і сіль. Поступово додавайте просіяне борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.

Також повільно вливайте тепле молоко, ретельно перемішуючи, поки тісто не стане однорідним.

Додайте рослинну олію, знову перемішайте і дайте тісту відпочити 15 хвилин.

Після цього розігрійте сковороду, змастіть її олією і обсмажте млинці до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

Так, саме дотримання цього методу гарантує тонкі, м’які млинці з ідеальною текстурою.

Нагадаємо, рецепт вареного сала по-українськи: ніжна смакота не тільки під борщ

Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати дієтичний борщ, щоб не набирати вагу: корисний і дешевий рецепт за 20 хвилин

Як повідомляв «hyser», любов нашого дитинства: як приготувати забутий торт "Черепаха" - простий рецепт від бабусь